1994, het eerste internet

Het beginvan mijn online carrière

Opleiding

Door grote interesse als echte autodidact begonnen met programmeren in PHP. Zowel voor klanten als voor projecten in eigen beheer, programmeer ik al sinds 2000.

Een van de eerste websites was een volledig onderhoudbare website van een BMW Motorrad dealer, waarna al snel webshops volgden. Deze verschillen van websites met 10 bezoekers tot websites met wel 100.000 bezoekers per dag.

Programmeur

In Eindhoven (2001) begonnen aan de nieuwe technische opleiding ICT.
Hier de opleiding tot Networkmanagement administrator gevolgd en CISCO certificaten behaald.

De interesse voor ‘online’ werd gedurende de opleiding geboren. Tijdens de opleiding ben ik gestart met programmeren in PHP, waardoor ik direct ervaring met websites en webshops bouwen opdeed.

Online Marketing

Sinds 2000 in opdracht van webshops, heb ik veel meegekregen van de basis van online marketing. Jarenlang werden mij de kneepjes van het vak geleerd door bezig te zijn met de websites en webshops van klanten.

Als resultaat van maximale inzet voor het optimaliseren van webshops/websites en een gezonde portie interesse, kan ik rechtuit zeggen dat ik het vakgebied online marketing volledig beheers. Zo weet ik door mijn ervaring precies wat wel en wat niet werkt.